s4

Resum Setmana 4

Aquesta setmana els nens i nenes del Casal l’han dedicat a preparar tot el que en esperava per l’activitat estrella del Casal, “La nit al centre” on els exploradors més petits van manufacturar-se les disfresses del personatges de la pel·lícula d’UP i els més grans van preparar les actuacions que ensenyarien als més petits dijous a la nit.

Dilluns i dimarts vam estar disfresses, obres i balls. El dimecres vam sortir al parc de la Torre Roja a fer algunes activitat d’aigua que amb la calor que ens està fent els nens ho van gaudir molt.  I dijous, el gran dia, pel mati ultimàvem els últims detalls i a les 19:30 s’obria la porta del centre per endinsar-nos en la gran aventura…

Activitats, jocs de pistes, teatre, balls i cançons és un recull de tot el que els nens i nenes van fer durant l’estada al centre.  Avui però tocava matinar i començar de nou el dia de casal. Tot i que el cansament es notava hem estat fent jocs d’aigua més estona de l’habitual.

Ha sigut una setmana plena de grans emocions! Ara toca descansar el cap de setmana per tornar a ser aquí dilluns al matí!

Bon cap de setmana a tots i totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>