setmana 5

Resum Setmana 5

Penúltima setmana de l’aventura i els infants i joves del Casal han realitzat les següents activitats:

  • INFANTIL:  Aquesta setmana el més petits del Casal han realitzat tallers juntament amb la descoberta de l’entorn, on van agafar pedretes dels voltant de l’escola i les van pintar i decorar amb els dits. Dimecres es van dirigir cap al parc del Vilamarina on després de seguir totes les pistes del gran joc que tenien preparat van aconseguir la recompensa.
    I divendres els petits del grup de I4 van ballar per a tots i totes al pati de l’escola.
  • PRIMÀRIA: Aquesta setmana tocava la sortida més esperada per tots i totes; “El Bosc animat” després de rebre les indicacions dels monitors del parc d’aventures els més grans van pujar als circuits de tirolines, ponts de mico, pasarel·les de fustes, etc i com uns valents van superar tots els obstacles, molt millor que la gran majoria de monitors.
    Una vegada ja dinats i descansats de les aventures del circuit vam passejar per les maquetes de Catalunya en miniatura on van poder veure edificis emblematics de la nostra terra.

A part de totes les activitats realitzades, els jocs d’aigua i la piscina ja són un habitual del Casal on els nens i nenes s’ho passen d’allò més bé.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>