CIRCULAR INFORMATIVA SETMANA 6

Demà dimecres dia 29 està programada la sortida al Garrofer on es realitzarà la festa del aigua amb inflables d’aigua i festa de l’escuma. Per aquesta sortida els infants i joves del casal han de portar:

Samarreta del casal posada, crema solar, gorra, banyador, xancles agafades al peu, tovallola, roba interior de recanvi, esmorzar i aigua.

Tot i així, la previsió meteorològica de demà indica pluges de ser així s’anul·laria la sortida i farem activitats al centre.

A més a més us informem de que divendres volem realitzar l’activitat de tenyir samarretes com ja vam fer l’any passat és per aquest motiu que els nens i nenes hauran de portar la samarreta groga del casal a la motxilla o una samarreta de color blanc o clar que no feu servir i es pugui tenyir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>