Amwq9Lj0NuUnB3HAZQoFF0gY6yOm3RZ1u8Hk91lUonK4

Sortida dimecres 29 de Juliol

Tot i que el temps no ens ha deixat fer la festa de l’aigua tant prolongada i amb tantes activitats com estava plantejada, els nens i nenes del casal han pogut gaudir de la festa de l’escuma una estoneta al pati de la nostra escola.

Recordeu que demà tenim piscina si el temps aguanta i no plou. Divendres tal i com us vam informar ahir, caldrà que els nens i nenes portin la samarreta del casal per tenyir-la de colors o si voleu una samarreta de color blanc o clar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>