set6

Resum Setmana 6

Sisena i última setmana del casal d’aquest any. Tot i que el temps no ens ha acompanyat gaire perquè no hem pogut anar a la piscina i fer jocs d’aigua en tota la setmana, els nens i nenes del Casal han gaudit preparant les actuacions de l’últim divendres al centre. A l’entrada de les fotografies tindreu accés per poder veure els videos dels balls.

Dimecres era el dia que havíem de sortir de l’escola per anar a gaudir de la festa de l’aigua però tot i que per la pluja no vam poder desplaçar-nos el canó d’escuma va venir a la nostra escola per poder fer la festa una estoneta al nostre pati, cosa que va agradar molt a tothom.

Divendres era el gran dia, tots els grups van ballar al pati ensenyant a la resta de nens les coreografies preparades, i a més a més va ser el dia en que tots i totes vam poder tenyir les samarretes, que van quedar d’allò més bé.

Amb aquesta setmana s’acaba el casal d’aquest any i  no volem marxar sense agraïr a les famílies i als infants el vostre suport i les bones estones que hem passat  aquest estiu.0

Moltes gràcies i que passeu molt bones vacances!

P.D: Agariríem que ens omplissiu l’enquesta del casal per tal de valorar i millorar de cara a futures ocasions, que us hem fet arribar via mail o que trobareu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>